Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima uzun süredir aklımdaydı. Yorumlara baktığımda ortalama bir oyun gibi görünüyordu ancak samuraylara olan ilgim nedeniyle denemek istiyordum. Playstation Deluxe aboneliğine geçtiğimde ücretsiz olarak sunulan oyunlardan biri olduğu için hemen indirdim.

Öncelikle atmosfer çok güzel. Adadaki doğa, sanat eseri gibi; manzaralar harika. Senaryo ise hayli sürükleyici, insan ileride olacakları merak ediyor. Dövüş hissiyatı da çok başarılı, oyun kolundan gelen ses ve tuş efektlerini çok beğendim. Ana hikayenin sonlarına doğru geldiğimi düşünüyorum; adanın ilk iki kısmını bitirdim. Son kısımdan sonra İki adası DLC’sine de geçeceğim. Bir de ses dilini Japonca, altyazıyı Türkçe ayarladım, keyif alarak oynuyorum.

Ana görev ve hikayeyi takip etmek eğlenceli ancak yan görevlerin tamamı birbirine çok benziyor. Göreve başlamadan ne olabileceğini tahmin etmek hiç zor değil. Ayrıca oyun çok kolay. Düşmanların hareketleri ve saldırıları çok kolay tahmin edilebilir. Zorlayacak bir düşman çıkmadı henüz. Platinum Thropy için uğraşmaya başladım.


17 Ağustos güncellemesi: Ghost of Tsushima sonunda bitti. Tüm görevleri tamamlayarak Platinum Throphy’i kazandım. Daha önce bahsettiğim gibi oyun genel olarak çok kolay.

Platinum Throphy 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir