Işık Dağı sürüşü

30 Ağustos 2020 Pazar günü sabahı Çağrı ile birlikte Işık Dağı Karagöl Jeositi Kamp Alanına doğru yol çıktık. İlk önce Kızılcahamam yolundaki benzin istasyonunda Onur ile buluştuk. Onur yolu bildiği için önden gitti, Çağrı ve ben onu takip ettik.

Ana yoldan ayrılıp Çerkeş yoluna girdiğimizde yol tek şeride düşüp geliş gidiş oldu. Bu bol virajlı yolda biraz ileride bir çeşme var. Biz gittiğimizde suyu çok azdı, burada kısa bir mola verdik. Belpınar köyünden sonra yol iyice daraldı. Yağcıhüseyin Köyünü geçtikten sonra ise asfalt bitti ve toprak yolda sürmeye başladık. Toprak yolun sonunda ise birden göl karşımıza çıktı. Güzel bir manzaraydı. Umarım bir sonraki sefer daha kalabalık gideriz.

Sürüş videosunu gidiş/dönüş tek parça olarak kaydettiğim için izleme süresi uzun oldu. Videoyu 1080 p 60 fps olarak kaydettim. Toplam dosya boyutu 65 GB yaptı. Kaydı Sony FDR X-3000 ile yaptım. Tüm sürüş için bataryası yetmeyeceğinden kamerayı powerbank bağlantısı ile çalıştırdım. Koordinat ve hız bilgilerini Dashware ile montajladım. Son edit işlemini ise iMovie ile yaptım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir