The Last Of Us Part II

İlk oyun PS3 için yapılmış olmasına rağmen remastered versiyonu büyük bir heyecanla oynayıp bitirmiştim. Dört gözle ikinci bölümünü bekliyordum ancak fiyatından dolayı çıkar çıkmaz alamadım. Bir umut indirime girmesini bekledim. 2021 baharında uygun fiyata düşünce de kaçırmadım.

Kısaca oynadığım en iyi oyundu. Grafik, hikaye, Türkçe seslendirme, müzik… Her konuda çok başarılı. O kadar çok detay var ki. Karakterlerle bağ kuruyor insan. Bir sanat eseri olmuş, mutlaka görülmeli.

Ellie ile oynarken nefret ettiğimiz düşmanlar, Abby ile oynarken sempatimizi kazanıyor. İlk oyunu da bu kadar değerli yapan insanların Joel ve Ellie ile geliştirdikleri bağdı. Oyun hikayesi dışında da gerilimi, çatışmayı, hayatta kalma mücadelesini iliklerime kadar yaşattı. Abby’nin hastanenin alt katına ulaştıktan sonraki ilaç arayışı, haven’deki savaşın içinden kaçışı, Ellie’nin köle tüccarlarından Abby’e ulaşmaya çalıştığı bölümler bir oyunda oynadığım en aksiyon ve adrenalin dolu bölümlerdi.

Oyun bitince New Game+ ile yeniden başladım. Tüm silahlarla en baştan başlamak ve önceki oyunda yarım kalan yerleri tamamlamakta ayrı bir keyif verdi. Üzerine tüm görevleri yapıp Platinum Throphy kazanınca keyfim katlandı.

Yeni God Of War gelene kadar birinci Last Of Us Part II


Oyunun başında Abby’den nefret etmiştim.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir